Selecteer een pagina

OVER DIGITALPARTNERS

Digitalpartners is een jong bedrijf met veel ervaring. Vanuit een prachtig kantoor in Arnhem hebben we een team van experts op het gebied van marketing, branding, strategie en business optimalisatie een uniek spectrum aan diensten in huis.

Onze kracht is onze expertise om bestaande sales & marketing processen en doelstellingen (achterkant) te verbinden aan de juiste uitstraling en communicatie uitingen (voorkant). We denken vanuit een 360º Marketing perspectief.

q

p

Elk bedrijf dat mee wil tellen heeft tegenwoordig een website. Het is echter van belang dat deze website als een zogenaamde hub dient om alle sales, marketing & communicatie uitingen aan elkaar te verbinden en ze te versterken.

Wij zien uw website altijd als vertrekpunt in de wereld die we verstaan onder de noemer:  ‘digitale marketing’. Het is belangrijk dat alle inspanningen en kanalen naadloos laten aansluiten. Van Sociale Media, uw digitale huisstijl tot het interne CRM systeem waarmee u uw klanten, leads en prospects bedient. Wij zetten uw website bij ons centraal.

Indien u wilt weten hoe wij onze kennis en expertise ook voor uw bedrijf kunnen inzetten kunt u hieronder contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakings- gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we in kaart brengen waar uw bedrijf naartoe wil de komende jaren en ervoor zorgen dat uw interne en de beschikbare externe kanalen hiervoor optimaal kunnen worden ingezet.

q

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Wilt u ook uw bestaande business verbeteren, maar u weet niet precies hoe? Vraag ons naar de vele manieren hoe wij u kunnen helpen uw business een serieuze boost te geven!

EXPERTISE

Bij Digitalpartners zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende diensten om de zichtbaarheid van uw organisatie en effectiviteit van uw werkprocessen te verbeteren. Zie hier onder een greep uit onze diensten die wij zoal bieden. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor speciale verzoeken.

Marketing

Wij helpen u bij het ontwikkelen van een marketing strategie om uw product of dienst op de juiste manier te vermarkten.

Social Media

Sociale media zijn uitermate geschikt om online uw doelgroep zeer gericht te bereiken door creatieve content.

SEO

Wij helpen u, uw Google ranking te verbeteren door middel van geoptimaliseerde teksten en keywords.

Digitale Huisstijl

Uw online uitstraling zijn wij als de digitale huisstijl van uw onderneming. Consistentie is belangrijk! Wij helpen u graag

Video Marketing

Video marketing is in 2016 nog steeds upcoming! Een zeer geschikte manier om interactief te zijn met uw doelgroep.

CRM

CRM (Klantrelatiebeheer) is het optimaliseren van alle contacten waarbij de klant centraal staat.

Website

Wij leveren websites op basis van het bekende WordPress systeem, waarmee u uw website optimaal kunt beheren.

Hosting

Wij bieden hostingpakketten aan zodat uw website online staat! En dat op een veilige, betrouwbare en snelle manier.

Cloud Apps

Mailen, bestanden bewerken, agenda’s beheren… wij werken onder andere met Google Apps om dit mogelijk te maken.